Vakbekwaam in kampeerauto’s

Nederland is een kampeerland bij uitstek. Naar schatting telt ons land ongeveer 40.000 kampeerauto’s. Europees gezien is Nederland nog geen echt kampeerautoland, maar we zijn onze achterstand aan het inhalen.

Het favoriete adres voor aankoop en onderhoud van Nederland is het bedrijf dat is aangesloten bij BOVAG- afdeling Mobiele Recreatie (AMR). Veruit de meeste kampeerauto’s komen hier vandaan. Dat is niet verwonderlijk. Deze bedrijven staan als geen ander voor kwaliteit, veiligheid, goed advies en een aantrekkelijke prijs.

Het belangrijkste voordeel voor de klant is het BOVAG garantiebewijs voor gebruikte kampeerauto’s. Vanaf €12.500 krijgt u de befaamde BOVAG-garantie gedurende 6 maanden (tot een maximum van 20.000 km). Dan weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt.

Met BOVAG komt u er altijd uit

Klachten over de uitvoering van de BOVAG reparatiegarantie en/of aankoopgarantie? Probeer er met de verkoper/reparateur uit te komen. Lukt dat niet, bel dan het BOVAG/ANWB Bemiddelingsbureau: 0900-2692268 (35 eurocent/min.).

Het Bemiddelingsbureau is onpartijdig en probeert voor beide partijen een aanvaardbare oplossing te zoeken.

Als u niet tevreden bent over de geboden oplossing van het Bemiddelingsbureau, kunt u met uw klacht terecht bij de Geschillencommissie Voertuigen. U moet het geschil zelf aan deze commissie voorleggen. Het adres: Postbus 90600, 2509 LP, Den Haag.

Zie ook de algemene voorwaarden BOVAG-afdeling AMR.